OM OSS

Medarbetarna på STUDIO43


Välkomna till oss!

En lugn atmosfär ett stenkast från Täby C.

Här jobbar Daniela, Madeleine, Goga, Angelica & Klodi.  

Med olika år av erfarenhet strävar vi alltid efter kvalité och förnyar oss med kunskap. 


Daniela -  Frisör med Gesäll- och Mästarbrev & Salongsägare

Hej! Daniela heter jag och är frisör med Gesäll & Mästarbrev . Har arbetat som frisör i över 18 år. Jag äger och driver Studio43 sedan mars 2021, med ambitionen om att våra kunder ska känna att dom hittat rätt. Ingen dag är den andra lik inom yrket, vilket gör att jag trivs så bra med att jobba som frisör. 

Madeleine - Frisör med Gesäll- och Mästarbrev.

Hej! Jag heter Madeleine och har arbetat som frisör i över 14år. Tog gesällbrev 2012 och älskar mitt yrke! Hösten 2022 tog jag även mitt Mästarbrev, vilket jag är otroligt stolt över.

Att få arbeta med färg & form och få utvecklas varje dag, då varje kunds hår är unikt, är oerhört inspirerande.

 Hoppas vi ses !

Goga - Frisör med frisörlicens. 


Gorana  - kallas för Goga. Frisör med godkänt delprov. Tidigare hyrt stol och är snart inne på mitt tredje år.

Vi har olika nivåer och erfarenheter på salongen vilket jag ser som något mycket positivt, jag inspireras mycket av mina kollegor.

Jag älskar variationen av hur en dag kan se ut på salongen. Jag strävar efter noggrannhet och kvalité när ni besöker mig. Välkommen att boka din tid hos mig.

Angelica - Frisör med Gesällbrev


Jag har jobbat som frisör i 18 år och kommer senast från en salong i centrala Stockholm.

Jag tog mitt gesällbrev 2008.

Anledningen till att jag jobbat så länge är att jag har stor passion för mitt yrke och mötet med dig som kund är det absolut bästa jag vet.

När du kommer till mig så möts du av glädje, inspiration och ett proffsigt arbetssätt. Målet med ditt besök är alltid att resultatet ska vara över dina förväntningar. 

Klodi - Certifierad Nagelterapeut

Hej! Klodi heter jag. Jag har många år av erfarenhet inom naglar. Hos mig får du ett professionellt utfört arbete av hög kvalité. Jag är van att arbeta med olika former och färg. Varmt välkomna att besöka din nästa nagelterapeut. 

Parkering


I direkt anslutning till salongen finns parkering att tillgå gratis i en timme med P-skiva. För längre besök hänvisar vi till Täby Centrums norra parkeringsgarage där det är 3 timmar fri parkering. Gå därefter över övergångsstället mot Marknadsvägen och ta höger vid parkeringen för att ta dig till salongen. En kort promenad på 3 minuter. 

Salong Täby

Salongen


Vi sitter i en nyrenoverad lokal på Marknadsvägen 43, ett stenkast ifrån Täby Centrum. Lokalen är stor och ljus och med två separata väntdelar är det lätt att hålla distans till varandra. Du välkomnas alltid av ett trevligt bemötande från vår engagerade personal. Varmt välkommen!