OM OSS

Medarbetarna på STUDIO43


Välkomna till oss!

En lugn atmosfär ett stenkast från Täby C.

Här jobbar Daniela, Madeleine, Alice och Goga.

Med olika år av erfarenhet strävar vi alltid efter kvalité och förnyar oss med kunskap. 


Daniela  |  Frisör & Salongsägare

Hej! Daniela heter jag och är frisör med Gesäll & Mästarbrev . Har arbetat som frisör i över 15 år. Jag äger och driver STUDIO43 sedan mars 2021, med ambitionen om att våra kunder ska känna att dom hittat rätt. Ingen dag är den andra lik inom yrket, vilket gör att jag trivs så bra med att jobba som frisör. 

Madeleine  |  Frisör

Hej! Jag heter Madeleine och har arbetat som frisör i snart 11 år. Tog gesällbrev 2012 och älskar mitt yrke! I år (hösten 2022) tog jag även mitt Mästarbrev, vilket jag är otroligt stolt över.

Att få arbeta med färg & form och få utvecklas varje dag, då varje kunds hår är unikt, är oerhört inspirerande!

I September 2023 kommer jag komma tillbaks till salongen på halvtid. Hoppas vi ses !

Alice  |  Frisör 

Hej! Alice heter jag. Frisör med godkänt delprov.  Sommaren 2022 gick jag ut Hantverksprogrammet i Åkersberga.

Jag är otroligt nyfiken på nya tekniker inom yrket, och jag känner verkligen att jag valt rätt. Hos mig kan du boka in din klippning under Junior Hair Stylist behandlingar. Det innebär något längre tidsåtgång samt reducerade priser.  

Vi ses!

Goga | Frisör 


Gorana  - kallas för Goga. Frisör med godkänt delprov. Tidigare hyrt stol och är snart inne på mitt andra år.

Vi har olika nivåer och erfarenheter på salongen vilket vi ser som något mycket positivt.  

Jag älskar variationen av hur en dag kan se ut på salongen. Jag strävar efter noggrannhet och kvalité när ni besöker mig. Välkommen att boka din tid hos mig.

Parkering


I direkt anslutning till salongen finns parkering att tillgå gratis i en timme med P-skiva. För längre besök hänvisar vi till Täby Centrums norra parkeringsgarage där det är 3 timmar fri parkering. Gå därefter över övergångsstället mot Marknadsvägen och ta höger vid parkeringen för att ta dig till salongen. En kort promenad på 3 minuter. 

Salong Täby

Salongen


Vi sitter i en nyrenoverad lokal på Marknadsvägen 43, ett stenkast ifrån Täby Centrum. Lokalen är stor och ljus och med två separata väntdelar är det lätt att hålla distans till varandra. Du välkomnas alltid av ett trevligt bemötande från vår engagerade personal. Varmt välkommen!